دسته بندی
126
1403-03-28
20% تخفیف انحصاری بلیط برای خوانندگان ما با کد CVINEXPO20
145
ابزارهای فنی ضروری برای بارمنها برای سادهسازی عملیات، افزایش کارایی و ارتقای تجربه مشتری در مدیریت بار مدرن.
179
در هنر دست زدن به یخ در کوکتل ها، از انتخاب و آماده سازی گرفته تا تکنیک های سرو، مهارت های ترکیب شناسی و تجربه کوکتل خود را بالا ببرید.
130
از روکشهای منحصر به فرد چلیک گرفته تا تکنیکهای پیری، جدیدترین نوآوریها در ساخت ویسکی ایرلندی و برخی از آخرین نسخهها را بررسی کنید.